Disclaimer

Door het bezoeken van deze website verklaart u akkoord te gaan met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van deze website

De informatie op deze website is onder meer bedoeld als middel om u te informeren over de producten/diensten van Hooghuis. Hoewel Hooghuis zorgvuldig omgaat met het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Hooghuis geen garantie bieden voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de gegeven informatie. Hooghuis kan evenzeer niet in staan voor een foutloze of ononderbroken functionerende website.

Informatie van derden

Wanneer Hooghuis naar websites van derden verwijst, betekent dit niet automatisch dat Hooghuis de op of via deze websites aangeboden producten of diensten aanraadt. Hooghuis is dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud, beschikbaarheid of gebruik van deze websites. De verwezen links worden door u dan ook op eigen risico bezocht.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten die te maken hebben met de informatie op deze website, zijn niet toegestaan om te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande toestemming.

Aanpassingen

Hooghuis behoudt zich het recht voor de informatie op deze website altijd te wijzigen. Hiervoor hoeft vooraf geen aankondiging plaats te vinden. Het is dan ook aan de klant om alles regelmatig na te lezen: de algemene voorwaarden, privacy- en cookie policy en andere documenten en content kan namelijk veranderen.

Responsible disclosure

Ondanks zorgvuldige beveiliging, kan het voorkomen dat er een zwakke plek in ons systeem zit. Wanneer u zo’n probleem waarneemt, heeft u de verplichting dit zo snel mogelijk te melden aan ons. Dit doet u door een mail te sturen naar [email protected] geeft dit zo snel mogelijk door aan de IT-partij. Wanneer u een kwetsbaarheid ondervindt, maak hier dan geen misbruik van. Bijvoorbeeld door:

  • Veranderingen in het systeem door te voeren.
  • Malware te plaatsen.
  • Toegang te verkrijgen tot ons systeem en/of de toegang te delen met anderen.
  • Gegevens of configuraties van het systeem te kopiëren, veranderen of verwijderen (evenals directorylisting of screenshots maken).

Privacy- & Cookie Policy